حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد

بنی گانتز: نتانیاهو مثل انسان رفتار نمی‌کند

بنی گانتز: نتانیاهو مثل انسان رفتار نمی‌کند وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در محافل خصوصی گفته است اگر نتانیاهو بر سیاست‌های قبل خود اصرار کند، در راستای انحلال پارلمان قدم خواهد برداشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۳۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس ائتلاف آبی و سفید گفته که «بنیامین نتانیاهو» مثل انسان رفتار نمی‌کند.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» چاپ فلسطین اشغالی چهارشنبه‌شب نوشت که گانتز طی گفت‌وگوهای خصوصی پشت درهای بسته گفته است که اگر بحران بودجه در این رژیم تا پایان ماه اکتبر (ماه جاری) حل نشود، «گام‌های پارلمانی» لازم را برای تعجیل در برگزاری انتخابات پارلمانی خواهد برداشت.

او گفت که «نتانیاهو مانند انسان‌ها رفتار نمی‌کند و چه بسا حزب متبوع او به نفع انحلال کنست (پارلمان رژیم اسرائیل) رأی دهد». رقیب نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در چهار دور انتخابات گذشته همچنین حمایت از «نفتالی بنت»، رئیس راست‌گرایان در این رژیم برای رسیدن به منصب نخست‌وزیری در انتخابات آینده را بعید ندانست.

وزیر جنگ رژیم تل آویو که در انتخابات گذشته برای تشکیل کابینه مجبور شده است با نتانیاهو کابینه چرخشی تشکیل دهد، گفته است که با نخست‌وزیری هیچ کسی جز نتانیاهو مخالف نیست و این اسرائیلی‌ها هستند که باید در این باره تصمیم بگیرند.

به دنبال ناکارآمدی‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در زمینه مقابله با کرونا و فسادهای مالی او و خانواده‌اش، شهر تل‌آویو هفته‌ها شاهد برگزاری تظاهرات علیه نتانیاهو است و مخالفان، خواهان کناره‌گیری او از قدرت و محاکمه او هستند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار